Boende

Boka boende på fina Åkulla Outdoor Resort som är vårt basecamp, då har du nära till allt och det finns olika boendestandard att välja på – från tältplats till hotellrum med sjöutsikt. Boendet ingår inte i festivalpasset utan bokas separat till info@akullaresort alt. 0340-835 00.

Vill du hellre bo i Varberg får du 15% rabatt på Hotell Gästis. Obs använd denna länk för att boka med festivalpriset. Bokar du med hotellet på annat sätt, ange koden VW15.

Det kommer att gå bussar ToR Varberg-Åkulla morgon och kväll för dig som kommer med tåg eller som väljer övernattning i Varberg.

Festivalpriser Åkulla Outdoor Resort för övernattning 6-8/5 INKLUSIVE MIDDAG lördag 7/5

  • Hotell dubbelrum med sjöutsikt 1995kr/person inkl. frukost
  • Hotell 3-bäddsrum med sjöutsikt 1595kr/person inkl. frukost
  • Hotell 4-bäddsrum med sjöutsikt 1395kr/person inkl. frukost
  • Ekonomi dubbelrum 1295kr/person inkl. frukost
  • Ekonomi 3-bäddsrum 1195kr/person inkl. frukost

Hotell med sjöutsikt  

Här sover du i sköna sängar med egen uteplats och utsikt över vackra Yasjön. Hotellrummen är anpassade för familj, par och ensamresenären. Inredningen är inspirerad av naturen i form av skog, sten och kork. Rummen är 19 kvm, har en 180cm bred dubbelsäng, två stycken nedfällbara enkelsängar 80 cm breda. Egen dusch och toalett på rummen. Fri tillgång till Wi-Fi. 

Ekonomirum Rummen är placerade i huvudbygganden med sjöutsikt. Bekväma sängar med möbler och inredning i behagliga färger och material. Egen dusch och toalett på rummen. Fri tillgång till Wi-Fi. I rummen ingår lakan & handdukar, bäddningen sköter du själv.